mmmm

mmmm

ponedeljek, marec 11, 2019

Fotografski dan

v sobotnem jutru smo se odpravili v Ljubljano, kjer se je odvijala celodnevna fotografska delavnica pod taktirko fotografskega mojstra Uroša Podlogarja, v sodelovanju z Gasilsko brigado Ljubljana ter SONY hardware support. Bila je izredno lepa možnost za spoznavanje fotografije v najširšem pomenu, saj je bila delavnica v glavnem praktična. Osredotočali smo se predvsem na video - izbira nastavitev, izbira kadra, snemanje in postprodukcija v Adobe Premiere. Opremo je za čas delavnice častil SONY, kjer smo bili pokriti tako s celotno paleto objektivov, kot s fotoaparati, od najnovejših in vseh vrst in podvrst. Sony je prijetno presenetil z napredkom samih fotoaparatov, saj gladko pomete z marsikatero drugo znamko aparatov, ki je prisotna na trgu bistveno več let,desetletij, kot pa Sony.







 podtaknjeni ogenj


vrvna tehnika:





 two sides

...staknjene glave...

...brez tihožitja ne gre...






Po končani delavnici smo opravili še en obisk in tako sem se spet znašel pred čudovito stavbo, kjer sem mogel pritisniti ta arhitekturni dosežek...


Na koncu dneva pa smo za Ljubljanico poiskali še tele zanimive živalice, sorodnike bobra, nutrije, ki se veselo pasejo po nabrežju Ljubljanice...Nasploh izgledajo zelo prijazne, ampak, ko sem prišel bližje in opazil velike rumene sekalce, značilne za glodalce, me je občutek prijaznosti minil, čeprav vem da ne grizejo...ampak...mikoli ne veš.





 ...v neposredni bližini...